Det nye smarte akselaggregatet BPW iC Plus

Det nye smarte akselaggregatet BPW iC Plus

Markedslansering av BPW 9-tonns akselaggregater iC Plus

Fremtidens tilhenger bruker sensorer for å gjenkjenne tilstanden til alt relevant utstyr og forutsier bla. slitasje og foreslår vedlikehold på det best mulige tidspunktet.

I fremtiden vil faste vedlikeholds intervaller eller kjørelengder ikke være den eneste avgjørende faktoren for vedlikehold av tilhengerchassiset, men også sensorer og intelligente algoritmer.

iC Plus kombinert med telematikk plattformen cargofleet 3, reduserer risikoen for stillestående kjøretøy og bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene. Automatiske varsler gir en bedre sjanse til å identifisere mulige problemer i god tid.

Markedslansering av nivå 1 av BPW aksler med iC Plus

Skivebremsaksler med bremsebelegg slitasjesensorer

BPW aksler med iC Plus i nivå 1 består av BPW 9 tonns skivebremsaksler, sensorer for bremsekloss slitasje og idem telematics Gateway Basic. 

iC Plus kabelen spyder fullfører leveringsomfanget for å koble bremsebelegg slitasjesensorer til tilhengerens EBS.

Med BPW iC Plus aksel generasjon kan du dra nytte av den allsidige og bekymringsløse pakken for tilhengeren din:
I tillegg til kjøretøyets last og aksellastvisning kan du også se bremseytelsen til kjøretøyet ditt. Vedlikeholds kalender og digitalt vedlikehold fullfører BPW iC Plus aksel generasjonen.

BPW iC Plus Makro

Fordeler med BPW iC plus

Tidsbesparende
Med iC Plus kan flåteansvarlig eller verkstedansvarlig dra nytte av effektiv og målrettet planlegging for effektivisering av oppe tiden.
Vedlikehold kun når det er nødvendig
I tillegg til å få kartlagt regelmessige vedlikeholds intervaller, kan behovsbasert vedlikehold også planlegges med AI-assistert vedlikeholds styring i den digitale vedlikeholds kalenderen for cargofleet 3, avhengig av kjøretøykomponentene.
Ingen kjøretøy havari
De intelligente iC Plus akslene og målrettet prediktivt vedlikehold minimerer uplanlagt nedetid og havarier. Samtidig kan kjøretøyene utnyttes bedre, og livet blir lettere for sjåførene.
Reduser kostnader
Kostnader for vedlikehold og reparasjoner kan overvåkes og optimaliseres pålitelig av iC Plus med statusovervåking. Alt dette kan være med å unngå havarier.
iC Plus linjen

EKSTRA FUNKSJONER I DEN SMARTE AKSEL GENERASJONEN

TC Trailer Gateway
TC Trailer Gateway Basic telematikkløsning er koblet til kjøretøyets EBS. Den bruker AI og algoritmer for å samle inn og behandle data og videresende dette via et åpent grensesnitt.

Cargofleet 3
Cargofleet 3 ”alt i ett” telematikkportal viser alle innsamlede kjøretøydata. Logistikk og kjøre- tøyprosesser kan administreres effektivt med målrettet AI-assistert vedlikeholds styring og verktøy som vedlikeholds kalenderen.

BPM
En intelligent algoritme beregner bremseytelsen basert på tidligere genererte data og gir informasjon om kjøretøyets bremseatferd.
Brake pad sensing Sensorer hjelper til med å beregne når bremseklossene nærmer seg slitasjegrensene. Dette betyr best mulig bruk av klossene og forhindrer at de skiftes for tidlig eller for sent.
TPMS / TPRS
BPW TyreMonitor (TPMS) består av individuelle sensorer som kontinuerlig måler dekktrykket. Hvis trykket faller, kan AirSave dekktrykkpåfyllingssystemet (TPRS) fylle opp luften pålitelig. Begge tjenestene er inkludert, kun maskinvaren må anskaffes i tillegg.
Aksellast display
Et digitalt display viser gjeldende belastning på akslene og bidrar til å sikre at kjøretøyet brukes effektivt. I tillegg, fordi dette forhindrer overbelastning, betyr det også større sikkerhet for sjåføren og lasten.
Digital vedlikeholdskalender
Kommende vedlikeholdsfrister administreres direkte i cargofleet 3 ved hjelp av en digital vedlikeholdskalender. Kjøretøyoperatører kan se kjøretøyhistorikk- informasjon når de overvåker flåten og kan se vedlikeholdsinstruksjoner.

Tilgjengelige akselvarianter

BPW iC Plus er tilgjengelig for alle 9 tonns luffjæringsmoduler ALII eller ECO Air med skivebremser.

Fra Q4/2023 så vil BPW iC Plus også være tilgjengelig for trommelbremser i 9 tonn segmentet.

Godt å vite:
Kjøretøyprodusenter trenger kun å kjøpe Service Appen én gang sammen med kjøp av TC Trailer Gateway Basic iC Plus fra idem telematics for første gang.

Downloads med BPW iC Plus

Video

Related Posts