BPW aksler og akselaggregat

Produkter for landbrukshengere og for massekjøring med traktorhenger

Det beste grunnlaget for en god innhøstning. Aksler fra BPW.

BPW AGRO Drive

Landbruks- og industrinæringen stiller høye krav. Derfor tilbyr BPWs landbruksprogram et produktspekter som betyr kompromissløs pålitelighet, lang levetid, sikkerhet og robusthet.

Maskiner og verktøy i landbruksnæringen skal alltid være klare for de mest varierte krav. Varierende grunnforhold, økende hastigheter og høy nyttelast er de store utfordringene innen kjøretøyteknologi – uten å redusere kjørekomforten.

Maskiner og redskaper i landbruksnæringen skal tåle det meste, som skiftende belastninger og varierende underlag, samt raskest mulig bevegelse på landeveien til neste arbeidsinnsats. Noen tilbringer mesteparten av året i maskinhallen, for så å være i bruk hele døgnet i noen hektiske uker under vårbruk eller høstetid.

Ingen bonde har råd til en uforutsett nedetid. Det er grunn nok til å velge kvalitet fra BPW. I mer enn 100 år har BPWs produktteknologi stått for kompromissløs pålitelighet og sikkerhet, holdbarhet og robusthet. BPW tilbyr ferdige systemløsninger, som produsenter kan bygge sine design på.

BPWs aksel- og fjærsystemer skjuler standardkvalitet, som inkluderer optimal korrosjonsbeskyttelse gjennom KTLZn-lakk, overdimensjonerte bremseklosser for lengre levetid, luft/hydropneumatiske eller mekaniske fjærsystemer, aksler med justerbar sporvidde, co-tracking/kontrollerbare aksler, justerbare aksler, aksel karosserier med spesialprofil med forsterkninger, som gir en klar vektfordel og som er beregnet for maksimal belastning.

BPW har utviklet en hydraulisk drivaksel for landbrukshengere som letter fremkommeligheten og hindrer stopp i skråninger og på myk, løst pakket jord. BPW AGRO Drive holder utstyret i bevegelse selv under de vanskeligste forhold. Ved å trykke på en knapp kan traktorføreren få den ekstra trekkraften som trengs for å drive utstyret fremover eller bakover i kritiske øyeblikk.

Prinsippet er enkelt – BPW AGRO Drive fordeler tilgjengelig kraft på en annen aksel. Plasseringen rett under lasten fordeler vekten godt og lar drivverket overvinne rullemotstanden og drive hele utstyret fremover.

AGRO Drive tilbyr enorme fordeler. Den nye drivakselen eliminerer de kostbare nedetidene som oppstår når bønder venter på ideelle jordforhold.

En ekstra fordel med AGRO Drive er de få komponentene. Vedlikeholdsarbeid kan utføres og bremseklosser skiftes uten behov for å fjerne hydraulikkmotoren. Bremsetrommelen fjernes bare enkelt fra akselen. Å investere i en drivaksel kan lønne seg, spesielt hvis du kan eliminere behovet for å kjøpe en kraftigere traktor.

I tillegg til BPW AGRO Drive finner du i vårt landbruksprogram: BPW ubremsede og bremsede aksler og akseltapper, BPW luftfjæring, BPW bladfjæring og BPW tandem eller Tridem aggregater.

  • BPW AGRO HUB nå med et innovativt veiesystem
  • BPW AGRO Hub gir allerede landbrukskunder en nøyaktig oversikt over kjøreavstandene deres

Med en sensor beregnes både daglig og total kjørelengde i timer og kilometer. BPW har nå oppgradert AGRO Hub med et innovativt veiesystem. Takket være integreringen av aksellastsensorer kan kjøretøyeiere nå samle inn og også spare tilhengervekten.

Sensorene måler vekten til en tilhenger med en toleranse på bare rundt to prosent. Gitt at mange landbrukskunder utsteder vektbaserte fakturaer for arbeidet sitt, letter veiesystemet en del arbeid.

Ved å analysere data, som vanligvis vises i et histogram, kan kjøretøybruk spores raskt og nøyaktig. Informasjonen vises i BPW AGRO-appen (for Android-operativsystem), som kan kobles trådløst til AGRO-huben og på displayet i kjøretøyet gjennom ISOBUS-kommunikasjonskanaler. 

Downloads

Varemerker