Jost - En garanti for ytelse og kvalitet

Produkter for Hengerbygg/Påbygg

Svingskive
Slider
Kingpin
Svingkranser
Støtteben

BPW Hofstad har i mer enn 30 år vært hovedforhandler av JOST i Norge.

JOST produktene er av meget høy kvalitet og selges over hele verden. Hofstad utvalg av JOST produkter er tilpasset markedets behov. Hos oss finner du blant annet svingskiver, slider, støtteben, king-pin, svingkranser m.m.

Produkter

Svingskive

Jost svingskiver er av utmerket kvalitet og sertifisert i henhold til ISO/TS 16949. Alle modellene har optimal korrosjonsbeskyttelse og de finnes i ulike varianter og dimensjoner. I Hofstads sortiment finner du bl.a. svingskiver i modellene JSK 36 (presset stål), JSK 37 (støpejern), samt JSK 38 C, JSK 38 G og JSK 50 som er beregnet for ekstra tung belastning.

Jost svingskive tilbyr høy betjeningskomfort med et langt, lett tilgjengelig håndtak som hindrer operatøren i å bli skitten. Jost svingskiver er enkle å vedlikeholde med lett utskiftbare lagre og slitedeler i praktiske reservedelssett.

Slider

Med en slider er det mulig å flytte posisjonen til svingeskiven på traktoren. Dette gjør det mulig å optimere aksellasten og lastfordelingen, og reduserer den totale lengden på det ledende kjøretøyet for. I tillegg til JSK ProTech og JSK SL modellene inkluderer Hofstads utvalg også den kraftige EV HD-sliden. Slidene finnes i ulike dimensjoner og de har en overflatebehandling som gir optimal beskyttelse mot korrosjon.

Jost Protech slider, som er opptil 25 kg lettere i forhold til konkurrerende produkter, egner seg også for chassisrammer med brede hullmønstre, for eksempel MB Actros og Volvo.

JSK SL og ProTech kan utstyres med pneumatisk betjening og leveres som komplett enhet med påmontert svingskive.

Jost EV HD kan brukes sammen med alle typer trekkskiver med standardisert hullmønster i henhold til ISO 3842.

King-pin

Pinnen skrus fast og er enkel å bytte. Disse er smidd og sprekktestet for maksimal sikkerhet og godkjent i henhold til ECE R55-01, DIN 74080 og ISO 337.

Vi har monteringsklare 2″ og 3,5″ king-pin med plate og bolter. Vi har modellene KZ 1108 – 1116,    KZ 1008 – 1012, KZ 1410 – 1412, KZ 1016 og 1516 samt KZ 1416 og 2816. Alle king-pin passer til styrbare akselsystemer.

Svingkranser

Jost svingkranser er overflatebehandlet for beskyttelse mot korrosjon. Hofstads sortiment inkluderer modellene KLK HE/SO, KDL 900, KLK ND og KLK L/N. Alle modellene finnes i ulike dimensjoner, både boret og uboret. Egendefinert hullmønster tilgjengelig på forespørsel.

Støtteben

Allerede i begynnelsen av 2000 introduserte Jost sitt konsept Modulstøtteben. Kunden kan velge en støttebenkropp med riktig monteringshøyde for deres behov og kombinere den med hvilken som helst fot, sveiv og koblingsrør. Den modulære designen tillater en rekke variasjoner. Jost støtteben har et moderne design, er vedlikeholdsfrie og enkle å installere. Det er enkelt å bytte ut fotsystemet.

Det finnes støtteben i Heavy Duty-design og med ulike funksjoner, for eksempel med forsterket hjulbase, kompakt for lav installasjon, sammenleggbar eller sammenleggbar for total bakkeklaring eller teleskopisk for ekstrem lav konstruksjon, etc.

Jost støtteben er også tilgjengelig i en elektrisk versjon for økt sikkerhet og kontroll. Det er spesielt nyttig når plassen er begrenset eller støttebenene er vanskelige å nå og når tilhengeren må kobles fra og til ofte. MODUL E-Drive håndteres enkelt med et knappetrykk og merker når den berører bakken.

Hjemsida

Downloads