RESERVEDELER

Chassis og Påbygg lastebil

Produkter

Aksler
Hydraulikk
Støtdempere
Koblinger
Luftbelger
Skjermer
Hjuloppheng
Lemlåser

Svingskiver & slidere
Styrestag
Parallellstag
Verktøykasser
Lyssystemer
Alcoa® Wheels felger
Maxion stålfelger

Med BPW Hofstad som reservedelspartner får du tilgang til et bredt utvalg av de absolutt beste delene til chassi og påbygg for din lastebil din lastebil

Et fungerende chassis er grunnlaget for sikkerhet og komfort. For at dette skal oppnås må hjuloppheng, styring og fjæring kombineres. For å sikre dette leverer BPW Hofstad originale produkter som er tilpasset formålet.

Hos oss finner du alt fra stilige aluminiumsfelger, produkter for perfekt kjørekomfort, enestående veigrep og stabilitet til en komplett bakdør til din lastebil.

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere vårt sortiment og er en av få på markedet som kan tilby et bredt utvalg av både originale reservedeler og alternative reservedeler med høy kvalitet, fra ledende merker som BPW, SAF, Meritor, SKF, ROR, VBG, Zepro, BÄR, Kinnegrip, JOST, PE, Schomäcker, Contitech, Istoflex, SKF, Parlok, Domar, Trako, Onspot, ZF og Alcoa® Wheels.

Drag – Koblinger – Svingskiver & Slidere

Hos oss finner du tilhengerkoblinger og reservedeler. Vi har også komplette drag for rask levering. Kjører du trekkvogn har vi 2”og 3,5” svingskiver og slidere i forskjellige utførelser med reservedeler og tilbehør til disse.

BPW Hofstad samarbeider med leverandører som har sikkerhet i fokus. Kontakt oss gjerne med spørsmål om VBG, Jost, Rockinger, Trako, Fontaine, SAF med flere.

Varemerker