Om Alcoa® Wheels​

Produkter fra Alcoa® Wheels​

Dura-Bright® EVO
LvL ONE®
Borstade

Ultra ONE®
Dura-Flange®
WorkHorse®

Alcoa® Wheels - Felger du kan stole på

Howmet Aerospace er en ledende produsent av aluminiumsfelger. Alcoa® Wheels-merket, som tilhører Howmet Aerospace, tilbyr smidde aluminiumsfelger i flere forskjellige størrelser, fra 17,5 ”/ 19,5” til et omfattende utvalg på 22,5 ”felger. Alcoa® Wheels-felger er de første aluminiumsfelgene som er testet og godkjent av alle europeiske lastebil- og bussprodusenter.

Alcoa® Wheels oppfant den smidde aluminiumsfelgen i 1948. Alcoa® Wheels-felger produseres i en svært automatisert toppmoderne fabrikk i henhold til en spesiell smiingsprosess designet av Alcoa® Wheels.

I 2016 ble Alcoa® Wheels delt inn i to toppmoderne selskaper: Alcoa Inc. og Arconic Inc. Alcoa® Wheels blir et produktmerke hos Arconic og produseres av Arconic Wheel and Transportation Products.

I 2020 ble Arconic Inc. delt opp i to uavhengige, børsnoterte selskaper – Howmet Aerospace Inc. og Arconic Corporation. Alcoa® Wheels er et merke som tilhører Howmet Aerospace og produsert av Howmet Wheel Systems i deres høyautomatiserte og toppmoderne fabrikk i Ungarn.

Alcoa® Wheels aluminiumsfelger er smidd av et stykke aluminium, uten sveiser. Smidde aluminiumsfelger er opptil 50 % lettere enn stålfelger. Alcoa® Wheels smidde aluminiumsfelger er korrosjonsbestandige og klarer enkelt de vanskeligste testene. De er også usedvanlig sterke og holdbare.

Alcoa® Wheels Fleet Service Center

Alcoa® Wheels Fleet Service Center er et initiativ tatt av Alcoa® Wheels Products Europe og rettet mot eiere av kjøretøy og kjøretøyflåter. Senteret gir direkte service, teknisk assistanse og støtte etter kjøp til eiere av kjøretøyflåter.

Senteret kan kontaktes for:

  • Teknisk og ettermarkedsstøtte
  • Vedlikehold og rengjøring av Alcoa® Wheels felger
  • Informasjon om Alcoa® Wheels-relaterte produkter og tilbehør

Klikk her for å få tilgang til Alcoa® Wheels Fleet Service Center.

Alcoa® Wheels Dokumentasjon

Her finner du alle dokumenter og filer fra Alcoa® Wheels for nedlasting.

Teknisk informasjon

Alcoa® Wheels Calculighter

Med kalkylatorn kan du enkelt analysere hvor raskt du får tilbake investeringen din i Alcoa® Wheels-felger. (åpne med Internet Explorer)

Ved å bytte fra stål- til Alcoa® Wheels-felger kan du enkelt spare opptil 51% vekt, avhengig av felgstørrelsen. Alcoa® Wheels felger er også stilige og enkle å vedlikeholde.

Med Calculighter™ kan du enkelt analysere hvor raskt du får tilbake investeringen din i Alcoa®-felger.
Klikk på bildet for å få tilgang til sparekalkulatoren.

Alcoa® Wheels Europe sociala medier

Hemsida

Downloads