BT Verktøykasser

Produkter

Standard verktøykasser
Spesial kasser

Vår produsent og leverandør TransComponent tilbyr et omfattende sortiment av pene og solide oppbevaringskasser under produktmerket BT til transportfirmaer, tilhengerbyggere og påbyggere.

TransComponent er markedsledende innen sin bransje i Finland, og BT-kassens unike kvalitet har også erobret de øvrige nordiske landene. Foretaket har i mange år utviklet produksjonen, noe som garanterer høy kvalitet på produktene.

I tillegg gis det leveringsgaranti på produktene. Bestiller du et produkt fra vårt standardsortiment på formiddagen, sendes det allerede samme ettermiddag. Fleksibiliteten i vår produksjon vises gjennom vår evne til å tilpasse oss kundenes behov og ønsker. Vi utvikler stadig våre produkter, og vårt mål er fornøyde kunder og langvarig samarbeid.

Pent utseende og anvendelige BT-verktøykasser av høy kvalitet

BT-verktøykassene er laget av anodisert aluminium, og dørene er laget av rustfritt stål. I tillegg til vårt standardsortiment tilbyr vi også skreddersydde løsninger i henhold til kundenes egne ønsker og mål. Hvordan ville du skreddersydd din BT-verktøykasse?

  • Med uttrekkbar skuff eller bunnplate?
  • Med stigtrinn?
  • Eller kanskje med oppbevaringsrom til lasteremmer?

Standardsortiment

Aluminiums kasser for verktøy, reservehjul, ventiler og annen oppbevaring med rustfri polert dør, doble tetninger, matte i bunn og ventilasjon. Kassene holder høyeste kvalitet med lav vekt og en robust låsemekanisme.

Standard kassene leveres i en rekke størrelser med innfesting på siden eller i underkant.

Eksempler på kasse mål:

  • 1000 x 500 x 500 mm
  •   800 x 500 x 500 mm
  •   600 x 500 x 500 mm

Ekstrautrustning

Utdragbar modul for oppheng og oppbevaring av kjettinger.

Kan ettermonteres i alle BT-kasser som er minst 550 mm høye. 

Tilbehør

LED belysning, kompakt med god kvalitet
Festes med den medfølgende dobbeltsidige tapen eller skrues fast. De forborrede hullene er skjult under kragen. 12/24V – IP69K – 1215 lm. Kobles sammen med en Deutch kontakt.

Forsterkede låser med T-håndtak for åpning og med nøkkellås.
Produsert i smidd rustfritt stål. En perfekt løsning for Nordiske værforhold.

 

Ta kontakt, så lager vi en kasse til dine behov.

Varemerker