Jost

Produkter

Svingskiver
Slider
Monteringsplater
Støtteben
Koblinger
Svingkranser
King-pin

JOST-produktene er av meget høy kvalitet og selges over hele verden.

Svingskiver

Jost svingskiver er av utmerket kvalitet og sertifisert i henhold til ISO / TS 16949. Alle modellene har optimal korrosjonsbeskyttelse og de finnes i ulike varianter og dimensjoner. I vårt sortiment finner du bl.a. modellene JSK 36 (presset stål skive), JSK 37 (støpejern skive) og JSK 38 C, JSK 38 G og JSK 50 som er beregnet for ekstra tung belastning.

Jost svingskiver gir høy betjeningskomfort med et langt, lett tilgjengelig håndtak som hindrer operatøren i å bli skitten. Jost svingskiver er enkle å vedlikeholde med lett utskiftbare lagre og slitedeler i praktiske reservedelssett.

Slider

Med en slider er det mulig å flytte posisjonen til svingskiven på bilen. Dette gjør det mulig å optimalisere aksellast og lastfordeling, noe som reduserer den totale lengden på kjøretøyet.

I tillegg til modellene JSK ProTech og JSK SL, inkluderer vårt sortiment også EV HD kraftige slider. Slidere finnes i ulike dimensjoner og de har en overflatebehandling som gir optimal beskyttelse mot korrosjon.

Protech slider som er opptil 25 kg lettere sammenlignet med konkurrerende produkter, egner seg også for chassisrammer med brede hull, som MB Actros og Volvo.

JSK SL og ProTech kan utstyres med pneumatisk betjening og leveres som en komplett enhet med påmontert svingskive

Jost EV HD kan brukes sammen med alle typer kraftige platespillere med standardisert hullmønster i henhold til ISO 3842.

King-pin

Pinnen er skrudd fast og er enkel å bytte. Disse er smidd og sprekktestet for maksimal sikkerhet og godkjent i henhold til ECE R55-01, DIN 74080 og ISO 337.
Vi har monteringsklare 2 ”og 3,5” King-Pin med plate og bolter.
Vi har modellene KZ 1108 – 1116, KZ 1008 – 1012, KZ 1410 – 1412, KZ 1016 og 1516 og KZ 1416 og 2816. Alle King-Pin er egnet for styrbare akselsystemer.

Svingkranser

Jost-kranser er overflatebehandlet for beskyttelse mot korrosjon. vårt utvalg inkluderer modellene KLK HE/SO, KDL 900, KLK ND og KLK L/N. Alle modellene er tilgjengelige i forskjellige dimensjoner, både boret og uboret. Spesialtilpasset hullmønster er tilgjengelig på forespørsel.
Anbefales montert sammen med komplett smøreblokksystem.

Støtteben

Allerede i begynnelsen av 2000 introduserte Jost sitt konsept Modulære støtteben.
Kunden kan velge en støttebenkropp med riktig monteringshøyde for deres behov og kombinere den med hvilken som helst fot, sveiv og koblingsrør. Den modulære designen tillater en rekke varianter.

Jost støtteben har moderne design, er vedlikeholdsfrie og enkle å montere. Det er enkelt å bytte ut fotsystemet. Det finnes støttebein i Heavy Duty design og med ulike egenskaper, for eksempel med forsterket hjulbase, kompakt for lav installasjon, sammenleggbar eller sammenleggbar for total bakkeklaring eller teleskop for ekstrem lav konstruksjon, etc.

Jost støtteben er også tilgjengelig i elektrisk utførelse for økt sikkerhet og kontroll. Det er spesielt nyttig når det er trangt om plassen eller støttebenene er vanskelig tilgjengelige og når tilhengeren må slås av og på ofte. MODUL E-Drive håndteres enkelt ved å trykke på en knapp og merker når den treffer bakken.

Varemerker