Hestal

Produkter

Presseningstrammer
Curtainsider stolper
Dropside stolper
Takhøyde justering
Dørlåser
Hengsler

Hesterberg er en av de ledende produsentene av festemidler og overbygningsteknologi i europeisk nyttekjøretøykonstruksjon. Innovasjoner skapes sammen med kunder i egen utviklingsavdeling, før de omsettes til intelligente og pålitelige løsninger ved hjelp av fleksible produksjonsprosesser.

Med merkenavnet HESTAL som kjennetegn, fører HESTERBERG et omfattende utvalg av takhøydejusteringssystemer, søyler, festemidler og dørhengsler. Alle disse er perfekt tilpasset hverandre, og sikrer dermed optimal funksjonalitet. De intelligente løsningene fra én enkelt leverandør brukes i gardinsider, kassebiler, lastebiler og tippbiler, og er designet for å møte de krevende kravene til daglig transport.

Med Master-serien har HESTAL skapt noe helt spesielt: perfekt tilpassede løsninger i modulære systemer. HESTAL VarioMaster søylesystem for gardingardiner gir deg betydelige fordeler med et uendelig antall mulige kombinasjoner som går langt utover områdene logistikk, montering og kvalitet.

SolidMaster®
systemet er modulært, noe som betyr at bladene kan tilpasses ditt spesifikke bruksområde. De er bygget sammen av topp-, midt- og bunnprofiler som sammen danner en passende laminatside sammen med hengsler og låser etter dine spesifikke behov.

CargoMaster®
systemet muliggjør plassering og feste av stroppholdere, uten skade. Takket være en smart sving- og festeteknologi trekkes stropper, som ikke brukes, automatisk opp nær taket. Derfra kan stroppene nås raskt og enkelt uten å forstyrre lasteprosessen.

CargoMaster® er et modulært system som består av selve stroppløftet og ulike festemuligheter (avhengig av kjøretøyets takkonstruksjon).

Festetype 501
er en fast feste med stropper eller slangeklemmer.
Festetype 502 er et glideskinnesystem. Gjennom traller kan stroppholderne enkelt flyttes over hele lasteflaten. Dette muliggjør rask og meget effektiv lastsikring.

De største fordelene med Hestal CargoMaster® er tidsbesparelser og økt arbeidssikkerhet.

LiftMaster
er et system for justering av takhøyden i din gardinhenger. LiftMasteren brukes i prinsippet til to ting: Å løfte taket for å lette lasting/lossing og deretter enkelt kunne senke det igjen. For det andre brukes den til å øke lasterommet til maksimal høyde, men også for å kunne effektivisere drivstofforbruket ved å senke det helt.

LockMaster®
Stanglås system

Varemerker