Alcoa® Wheels Overflatebehandlinger

Ultra ONE®


Ultra ONE® Alcoa® Wheels felger er våre letteste og sterkeste felger. De er laget med sin unik patenterte MagnaForce®-teknologi, som gjør legeringen 17 prosent sterkere enn gjeldende industristandard. Denne prosessen resulterer i felger som er mye lettere uten at det går på bekostning av styrken.

Ultra ONE® Alcoa® Wheels felger er tilgjengelig i børstet, LvL ONE®, Dura-Bright® EVO, Dura-Flange® og Dura-Bright® / Dura-Flange® overflatebehandlinger

Dura-Flange® – Ekstra beskyttelse for enda lengre levetid


Dura-Flange® Alcoa® Wheels felger har en patentbeskyttet behandling som beskytter mot felghornslitasje, noe som gir dobbelt så lang levetid sammenlignet med andre aluminiumsfelger under samme forhold.

Dura-Bright®/ Dura-Flange® – To banebrytende behandlinger kombinert til én


Dura-Bright® / Dura-Flange® Alcoa® Wheels felger er resultatet av to kombinerte behandlinger, som gir en skinnende felg som er lett å vedlikeholde og har en beskyttelse som forlenger levetiden

WorkHorse® – Skivebremsbeskyttelse og økt felgbelastning


WorkHorse®  Alcoa®  Wheels felger er designet uten ventilasjonshull for å beskytte skivebremsene mot sand og grus. WorkHorse® -felger brukes hovedsakelig på anleggsbiler med skivebremser. Felgene finnes i utvalgte felgstørrelser: 22,5 «x9,00» og 22,5 «x11,75», offset 120 mm.

Downloads

Varemerker