Alcoa® Wheels Finish

Dura-Bright® EVO – Stilig og enkel å vedlikeholde


Dura-Bright®EVO felgene er virkelig felgen som slår alle andre felger. Alcoa® Wheels har investert betydelige mengder av både tid og penger for å skape en felg som er i en egen klasse.

Dura-Bright® er ikke et belegg, men en overflatebehandling som penetrerer aluminiumet og blir en integrert del av felgen. Felgen vil ikke knekke, skrelle av eller korrodere, noe som vanlige belegg har en tendens til å gjøre. Dura-Bright® behandlingen er tilgjengelig i de fleste av Alcoa® Wheels felgstørrelser.

En av fordelene er at felgen er svært enkel å rengjøre. Du får gleden av den fantastiske finishen som Alcoa® Wheels er kjent for, uten å trenge å polere felgene for å beholde den flotte finishen.

LvL ONE®


Etter å ha blitt med i Alcoa® Wheels felgspekteret i 2016, er LvL ONE®-felgen plassert mellom Brushed og Dura-Bright® EVO felgene.

LvL ONE® gir felgen en jevnere og mer glansfull overflate enn den grunnleggende Brushed finishen. LvL ONE® finishen passer for de som ønsker å ha en mer «polert» felg. Selv om finishen ikke er like perfekt som Mirror finishen, har disse felgene nå fylt gapet som ble igjen av Mirror polished finishen-felgen som ble fjernet i 2015.

Disse felgene er svært konkurransedyktige. Med LvL ONE® finishen får du skinnende felger for kun en liten ekstra sum enn ved Brushed finish felgene.

Brushed


Alcoa® Wheels felgen er tilgjengelig i en børstet finish, denne felgen gir et billigere alternativ der kosmetisk utseende ikke er en nødvendighet. Med brushed finish gir det en sterkere og betydelig vektbesparelse over stålfelger som gjør det mulig for sluttbrukere å øke nyttelasten og redusere driftskostnadene.

En svært slitesterk felgfinish som også er ekstremt populær hos kunder som bruker denne felgen på innerhjul når monterer Dura-Bright® felger på ytterhjul.

På grunn av sin konkurransedyktige pris reduseres kostnaden for en Alcoa® Wheels felgkonvertering.

Ved regelmessig rengjøring kan det ”sateng”-lignende utseende bevares.

Dura-Flange® og WorkHorse® felgene har også fordeler i forhold til standard brushed finish.

Downloads

Varemerker​