Nyheter

Her finner du produktnyheter, teknisk informasjon, veiledninger og serviceinfo.

  

Alcoa Wheel Wash

Trenger du et komplett rengjøringssett, eller kanskje kun enkeltprodukter?

 

ALKIT4 rengjøringspakke

Et komplett sett for rengjøring av Mirror Polished, Brushed og LcL ONE. En 1 liters flaske med ALclean, ALpolish, ALfinish og Albrush2 er inkludert i dette settet.

 

 

Alclean 5L

Et unikt felgrengjøringsmiddel som er spesielt utviklet til Mirror Polished og LvL ONE Alcoa Wheels felger. Rensemiddelet bidrar med å fjerne bremsestøv, saltstråler og vanlige flekker, men også oksidasjon. For å få best mulig resultat bør ALpolish brukes etter vask med ALclean.

Finnes i 1L flasker og 5L dunker. 

 

ALpolish

Polering som gjenskaper og bevarer glansen av Mirror Polished, Brushed og LvL ONE. For best mulig resultat bør ALpolish brukes etter ALclean.

 

Dura-Bright Wheel Wash

Alcoas Dura-Bright Wheel Wash er et rengjøringsmiddel som bør brukes én gang i uken. 

 

ALbrush

En børste av høy kvalitet med gummikant som forhindrer at felgene blir skadet når du vasker dem. Børsten leveres med et forbedret ergonomisk grep. I motsetning til vanlig børster er ALbrsuh2 laget av 12cm lange plyesterfiber, disse myke fibrene gir det beste mulige resultatet når du vasker aluminiumsfelgene og gjør at felgene ikke skrapes opp.

 

Spørsmål? kontakt oss på: 22 10 10 50


Informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler ved å gå inn på innstillinger på din nettleser.

Jeg godtar ikke informasjonskapsler Jeg godtar kun funksjonelle informasjonskapsler Jeg godtar alle informasjonskapsler